مطالعات و بررسی دادههای شرکت بینالمللی فیلیپ موریس، وجود برخی از عناصر سمی و بالقوه در ذرات سیگارهای الکترونیکی را در سطوحی بالاتر از میزان موجود در دود سیگار معمولی نشان میدهد. برای محققان، این نتایج بیانگر این است که که سیگارهای الکترونیکی نمیتواند به عنوان یک ابزار کاهش آسیب در نظر گرفته شود و به مطالعات بیشتری برای ارزیابی ضررهای آن نیاز است.
به گزارش مرکز تحقیقات کنترل دخانیات و به نقل از مطالعات دادههای شرکت بین المللی فیلیپ موریس، میزان نیکوتین در سیگارهای الکترونیکی حدود 65 درصد از میزان نیکوتین یک سیگار تولید شده استاندارد است. با این حال، کاهش قرار گرفتن در معرض برخی از اجزای سمی، لزوما به کاهش آسیب منجر نخواهد شد. تغییرات در مواجهه با نوع ماده دخانی، میتواند منجر به اثرات متفاوت و نوسان شدت بیماری شود.
بسیاری از مطالعات، اشاره میکنند که اجزای سمی در ذرات سیگارهای الکترونیکی وجود دارند که نسبت به دود سیگار بیشتر است. به عنوان مثال یک گزارش نشان میدهد که میزان گلیسیدول در سیگارهای الکترونیکی 400 درصد بیشتر از سیگارهای معمولی است و آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان آن را به عنوان یک عامل سرطانزا معرفی میکند.
مطالعات اخیر نشان میدهند که ذرات سیگارهای الکترونیکی، در فضاهای داخلی مدت کوتاهی پس از استفاده از دستگاه به سطح اولیه باز نمیگردد و نشان میدهد که این ذرات یک آلاینده برای هوای داخلی است. با این حال، اشاره شدهاست که آلودگی هوای تولید شده توسط سیگارهای الکترونیکی، در مقایسه با سیگارهای معمولی و سایر محصولات دخانی در سطوح پایینتری قرار دارد.
این مطلب ترجمهای است از: