.یافتههای این پژوهش در 4 زمینه به شرح زیر است:
تأثیر بیماری کووید بر زندگی روزانه افراد
در بیشتر کشورها فعالیتهای عمومی غیر از رفتن به داروخانه و سوپرمارکتها منع شدهاست. در بسیاری از آنها رفتن به محل کار نیز ممنوعیت دارند. در هند، ایتالیا و آفریقای جنوبی قدمزدن نیز حتی با ممنوعیت مواجه شدهاست. بیشتر مصرفکنندگان مواد دخانی شغل خود را از دست داده و یا با کسانی زندگی میکنند که شغل خود را از دست دادهاند. در آمریکا بیشتر از 40درصد افراد شغل خود را از دست دادهاند. تعداد کمی از پاسخدهندگان مورد آزمایش قرار گرفته و تست کرونای آنها مثبت شدهاست.
تأثیر بیماری کووید 19 بر سلامت و نشاط
برخی از پاسخدهندگان بر تأثیر منفی فاصله اجتماعی بر سلامت ذهن گزارش دادهاند. در همه کشورها بیشتر مصرفکنندگان از مصرف تنباکو برای مقابله برای استرس و کاهش عصبانیت گزارش دادهاند.
در تمام کشورها نگرانیهای اولیه از بیمارشدن، از دستدادن شغل، و مقابله با استرس وجود دارد. در خانوارهایی که تست آنها مثبت شد علاوه بر تأثیری که این بیماری بر سلامت ذهن داشتهاست منجر به تأثیرات بر ترک نیز شدهاست.
تأثیر بیماری کووید 19 بر مصرف و خرید دخانیات
طبق بررسی خرید محصولات دخانی افراد از مکانهای موردنظر، و در مقایسه وضعیت قبل و بعد از این بحران، میزان خرید این محصولات 30تا 45 درصد افزایش یافتهاست. این میزان افزایش در کشور هند از 51 به 61 و در مصرفکنندگان خانگی از 61 به 71 بودهاست.
تأثیر بیماری کووید 19 بر رفتار و نگرش افراد
در ایتالیا، انگلیس و آمریکا بیشتر مصرفکنندگان مواد دخانی معتقدند که با خطر ابتلا به کووید 19 مواجه شده و در هند مصرفکنندگان معتقدند که سیگار کشیدن خطر ابتلا به کووید 19را افزایش میدهد.
نیمی از مصرفکنندگان در این مدت به ترک دخانیات فکر کرده و تلاشهایی برای آن انجام دادهاند.
این مطلب ترجمه ای است از: