ما آگاهی درباره رابطه و تأثیر کاهش مصرف دخانیات، در بین مصرفکنندگانی که قبل از کاهش مصرف در برنامه لایف فرست[1]که یک برنامه درمان وابستگی دخانیات است ثبت نام کردهاند، را ارزیابی نمودیم.
1016 مصرفکننده دخانیات در دوره 6 ماهه مشاوره خود تحت پیگیری فعال بودند. از 14 تا 28 مه 2020 ، با 650 نفر (64٪) از کاربرانی که ثبتنام کردهاند، توسط مشاوران برای جلسات پیگیری از طریق تلفن تماس گرفته شدهاست. در طول تماسها ، پرسشنامههای نیمهساختاریافته تکمیل میشد.
دو سوم (67٪) مصرفکنندگان دخانیات از ارتباط بین دخانیات و کووید-19 بیاطلاع بودند. فقط 30٪ از کاربران احساس میکردند که وضعیت موجود بر مصرف دخانیات آنها تأثیر گذاشتهاست ، از جمله مهمترین تأثیرات آن، عدم دسترسی و افزایش قیمت محصولات دخانیات است. در حالی که این کار توسط برخی از کاربران به عنوان فرصتی برای ترک دخانیات مشاهده شد، برخی گزارش دادند که مصرف دخانیات به دلیل افزایش استرس افزایش یافتهاست. از 219 (34٪) مصرفکننده دخانیات که در حین قرنطینه، دخانیات را ترک کردند، 51٪ به دلیل قرنطینه و نگرانی خود از کووید-19، سیگار را ترک کردند. خودداری از مصرف در افرادی که از ارتباط ویروس کرونا و دخانیات آگاه بودند، دو برابر بیشتر از کسانی بود که آگاهی نداشتند.
فعالیتهای
آگاهیدهنده در مورد اثرات
مضر دخانیات در طی شیوع ویروس کرونا باید تقویت شود. اقدامات لازم برای ترغیب و
حمایت از مصرفکنندگان دخانیات باید از طریق برنامههای ترک انجام شود.
[1]. Life First
این مطلب ترجمه ای است از: